Bromstest i Jetline

Hejsan hoppsan! Igår var det söndag och efter att parken har stängt innebär det bromstest på Jetline! Med bromstest innebär det ungefär vad det låter som – man testar bromsarna! Tåget stannar då helt och hållet mitt i banan där det finns bromsar och sen åker man vidare :)

Eftersom att detta sker efter att parken har stängt och tåget måste ha folk i sig för att kunna åka runt hela vägen så är det vi som jobbar som får åka! :) Igår var faktiskt första gången jag var med på ett bromstest och det finns ganska stor sannolikhet att jag gör det igen – för hur härligt är det inte att kunna avsluta en intensiv dag och vecka med lite berg- och dalbana? :D

Vi ses i parken! :)

20120611-153314.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>