Debut i Nyckelpigan!

Hejsan alla tivoliälskare!
I lördags fick jag i spöregnet lära mig att köra Nyckelpigan och klarade även uppkörningen utan problem, så igår var det dags för min första dag själv där!

Måste erkänna att det var lite skräckblandad förtjusning för mig i början, men efter provåkturen utan gäster i kände jag att det skulle nog gå det här ändå! Nästan 2000 gäster fick jag vinka av på perrongen när de skrattandes begav sig av uppför första backen under hela dagen! :)

Nyckelpigan var ju min favorit när jag var liten så det känns lite kul faktiskt att köra den nu! Ännu roligare vart det när jag åkte hem och ringde till mamma och sa vilken attraktion jag hade kört och hon berättade när hon och mormor åkte den när mamma var liten! Nyckelpigan har nog vart mångas favorit i flera generationer känns det som! :)

Idag när jag slutade mitt pass åkte jag en sväng i Nyckelpigan, jag såg extra glad ut första varvet så jag blev snygg på bilden! ;)

Ha det bra!

Ps kom ihåg att kolla bildnummer vid utgången och om man sen vill köpa fotot så får man gå till Toy Store i Spanska trappan! :)

20120607-185356.jpg

En reaktion på “Debut i Nyckelpigan!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>