IAAPA provar Insane

Onsdagen den 13 juni fick Gröna Lund ett roligt besök! Det var nämligen de högsta cheferna inom nöjesparkernas branschorganisation, IAAPA, som kom och hälsade på. IAAPA står för International Association of Amusement Parks and Attractions. Nästan alla nöjesparker och tivolin världen över är medlemmar i denna branschorganisation.

De blev mycket imponerade av vår park och pratade speciellt om det unika med att ha så många bra attraktioner på en så begränsad yta. Bland önskemålen på deras åklista fanns Twister och Insane. De älskade Twister och var alla positivt omtumlade efter åket i Insane. På bild 1 nedan ser ni Gröna Lunds ägare Mattias Banker (till vänster) och IAAPA:s styrelseordförande Herr Roland Mack (som också äger Europa Park i Tyskland). På bild 2 ser ni IAAPA:s VD Chip Cleary (till vänster) och Europa Parks Michael Kreft von Byern.

Bild 1
Bild 2

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>