Vinn Mange Makers-tisha

När Mange Makers uppträdde på Grönan för några veckor sen var det inte bara massor med folk på spelningen, utan även efteråt, vid merchbordet där killarna satt och signerade. Alla t-shirts de hade med sig sålde slut, så nu tävlar vi ut 4 t-shirts, då efterfrågan är stor!

Att vinna:
En Mange Makers-tshirt!
Vi har totalt fyra stycken att tävla ut: Vit (strl S & M) Svart (strl L & XL). Skriv med i mejlet vilken du helst vill ha om du vinner.

För att vinna:
Mejla in en motivering till tavling@gronalund.com om varför just du ska vinna och svara på frågan: Vad heter Mange Makers senaste låt?

Tävlingen avslutas den 17 juni. Vinnaren kontaktas per mejl senast den 20 juni. 

20 reaktion på “Vinn Mange Makers-tisha”

 1. Mange makers senaste låt heter ”drick den” och jag skulle vilja ha en tröja i svart L om jag skulle vinna!

  Jag vill vinna pågrund av att jag har lyssnat på dom enda sen dag ett och jag har även festat loss med dom hos en polares studentfest och dom var sjukt lika tuffa i verkligheten som vad dom framstår i videosarna!
  Jag bor i Nynäshamn och på avslutningen ska dom komma och spela på något som heter Nixta-festen och jag ska helt klart vara där för dom och peppa!
  Jag förtjänar tröjan för att visa att jag står för min kärlek till mange makers!
  Min kärlek till dom sitter på insidan och med tröjan kan jag även visa det på utsidan!

 2. vill vinna för jag lyssnar på mange varje dag i skolan och när jag är ute och springer ,,,,,,,,och låten den nya heter ”Drick Den.

 3. Låten heter ju självklart DRICK DEN! Jag skulle vilja ha en vit i M. Jag vill ha den för att jag diggar dom hårt, var på deras konsert på grönan och jag lyssnade på deras låt Fest hos Mange låååångt innan de blev kända! Ett troget fan helt enkelt, peace

 4. Medium vit

  för mange bjuder vet du och jag måste bära den när det är fest hos mange och självklart måste någon dricka med den ;)

  Drick den

 5. Smal vit

  Vi alla vet att de är fest hos Mange vi alla vet att Mange bjuder & alla vet att vi måste dricka den! spelar absolut ingen roll vad som finns i glaset! Kärlek till er Mange makers!

 6. Drick den.

  Vit S.

  Tycker jag förtjänar den eftersom jag åkte enda från Sundvall bara för att se Mange Makers på Grönan men hade inte råd att köpa nått då eftersom mina sista pengar gick till resan ner och hem. :)

 7. Jag vill vinna för att jag är ett stort fan av Mange bjuder, jag har flera affischer m.m vill jättegärna ha den här tröjan för den är fett cool och deras nyaste låt heter drick den ;)

  Vill ha en small ;)

 8. Älskar dem!! Har följt dem sen Dag ett!!
  Träffade dem i Avesta när dem var här under karnevalen i Avesta:)
  Men följer dem vart jag en går!

  Svart XL!

  Drick den!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>