Blixtar och dunder

Igår hade jag inte riktigt vädergudarna på min sida då jag tycker att åska och blixtar inte riktigt är det bästa i livet… För vilket oväder det var som drog in över tivolit! Det var nog inte många av er gäster som var helt torra om tassarna! Tur var det ju ändå att solen kikade fram igen när ovädret hade dragit förbi, tycker att det har vart lite väl mycket regn på senaste tiden!

Idag jobbar jag kvällspass och sen ska jag vara ledig i två dagar. Fast så mycket lugn och ro blir det nog inte, vi är nämligen ett gäng som ska ut på vägarna och besöka både Skara Sommarland och Liseberg! Ska verkligen blir superkul och som Janne nämde i detta inlägg så har man mycket att lära av varandra så det ska bli kul att se hur en annan park inom koncernen arbetar och även en utanför koncernen!

Kan förvarna redan nu att det finns viss risk för en liten uppdatering om hur Sommarlandet och nöjesparken ”på andra sidan” upplevs, men bara om ni har tur!

Må gott så ses vi i parken! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>