En tuff tuff dag på jobbet!

Hej alla tivolifantaster! En liten hälsning från mig såhär på kvällskvisten tycker jag känns lägligt efter en toppendag som denna!

För vilken fantastisk dag det har vart! Mycket folk i parken och helt fantastiskt väder, då kan man inte annat än att ha ett kalasstort leende på läpparna. :)

Jag har stått i Tuff Tuff tåget idag och trots att kön ringlade sig lång utanför köfållan har jag blivit bemött av glada miner och förväntansfulla ansikten som bara längtar efter att få åka tåg och höra tågtutan tjuta över hela området! :)

Jag kan bara säga att jag har haft en helt fantastisk dag på jobbet, blir så glad när jag ser hur glada ni gäster blir! Hej och hå vad vi smittar varandra med våra leenden, underbart!

Nu ska jag vila min arm, har vinkat som en galning från körhytten till alla glada som har åkt idag! Imorgon jobbar jag också så jag hoppas att vi ses då! :D

20120724-235158.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>