Hälsningar från Skara Sommarland

Hejsan! Igår var vi på Skara Sommarland och vi hade nästan vädergudarna på vår sida! :) Vi inledde med vattenparken men då det var lite för kallt för att ta sig mellan poolerna så vart det inte så mycket bad, men den nya vattenrutschbanan Racer hann vi i alla fall testa och den fick toppbetyg! Kanske för att jag vann mitt heat också, haha ;)

När vi duschat av oss allt klor vart det tivolitajm! Vikingagungan och lilla Fritt Fall som förut bodde på Grönan åkte vi såklart, vi vart nästan lite nostalgiska! :) Vi hann även med en hel del andra attraktioner och jag har för första gången i mitt liv åkt go kart! Skräckblandad förtjusning men jag överlevde – win!

Skara Sommarland har också en piratshow som vi såklart tittade på! Den var verkligen kalasbra! Innehöll simhopp från diversehöjd och lite eld och vatten som sprutade lite överallt! Jag tror att om vi gräver ett hål framför lilla scen och gör en pool där så kan nog våra pirater också göra simhopp! Så fort jag kommer tillbaka till Stockholm ska detta förslag hamna i förslagslådan! ;)

Skara Sommarland är en jättefin park med mycket lek och bus för de mindre och även de lite större med barnasinnet i behåll (jag vart helt lyrisk när jag hittade en gungbräda)! Supertrevlig personal som gärna ställde upp på frågestund och tyckte det var kul när man kom från Gröna Lund! :)

Nu ska vi gå på Liseberg – jäklar vad jag ska åka karusell! Ha det fint där hemma, här i Gäteborg skiner solen!

Ps på sista bilden ser ni en gräsklippare som surra runt helt för sig själv! Helt fantastiskt ju!

20120720-112443.jpg

20120720-112520.jpg

20120720-112559.jpg

20120720-112611.jpg

20120720-112622.jpg

20120720-112635.jpg

20120720-112646.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>