En hel helg överallt!

Vilken helg det har vart! Mycket folk både lördag och söndag + fint väder! Värsta lyxen! :D Jag har haft en bra helg med jobb på schemat och det har vart två roliga dagar, har vart lite överallt hela helgen känns det som men ack så kul! :)

Igår började jag med att ha attraktion, värmde upp i Pettson och Findus huset för att sedan bege mig till Tuff Tuff tåget! Strax efter skiftbytet (vid 5) så vart det spel på område 2! Fick prova på både Grodan och Dra i snöret!

Idag började jag på Flygande elefanterna för att sedan vara rastavlösare i butik och ballong! Rundade sedan av med att köra Cirkuskarusellen fram till stängning! Oturligt nog öppnade sig himlen och det kom en ordentlig skur sista 20 minuterna, men det var några tappra karusellåkare ända in i det sista! :)

Imorgon är det jobb igen och jag slutar lagom till att Norlie & KKV börjar röja på stora scen så det blir nog till att jag stannar kvar en stund! ;)

Ha det fint så ses vi i parken! :)

20120820-012141.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>