Femkampsvärd

Telefonen ringde nog en miljon gånger när jag höll på med kusen, när jag väl får tid att titta på den vill de att jag ska komma in tidigare till jobbet! Ringer upp och då får jag veta att jag ska få vara femkampsvärd idag! Jag blev aspepp och tog mig så snabbt som möjligt ut till Grönan!

Fick lite snabb genomgång av Olivia som är enhetsansvarig över femkampsvärdarna och sen var det bara att köra! Det var ett stort gäng femkampare så vi var några värdar och så var det uppdelat i lag, jag och Olivia hade ett lag tillsammans eftersom det var min första gång! :)

Allt gick superbra och vinnarskalle som jag själv är gick jag ut hårt med inställningen VI SKA VINNA!!!!!!! Och min plan höll ända in i slutet så mitt lag vann! Tjihoooo!! :D

Fick avsluta dagen i Longrange så nu kommer jag att sova mycket gott i min säng… God natt! :)

20120823-234108.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>