Hästfest i Kentucky!

Tjolahopp! Idag har jag vart utlånad till spelen på område 2! Började dagen i mexhjulet (där man kan vinna Gott & Blandat) men efter ungefär halva dagen kom en servicechef och det blev byte mellan mig och en annan kollega så jag hamnade i Kentucky Derby! :)

Inombords tjöt jag av lycka!! Haha! En hästnörds dröm är ju lite att få stå i Grönans hästigaste spel, en extra bonus är ju att man får ha mikrofon och prata så högt och mycket man vill = jag trivs som fisken i vattnet! :D

Var verkligen en superkul dag och det var otroligt många femkampare som kom till mig och spelade! Nu ska jag sova och drömma om galopperande hästar, god natt så ses vi imorgon! :)

20120831-022427.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>