Hurra hurra!

Idag har jag stått i Nyckelpigan hela min arbetsdag! Har vart en riktigt rolig dag på jobbet och vädret var kalas fram tills att jag slutade… Då kom det lite regn…

Dagens höjdpunkt har i alla fall vart Julia som har fyllt 7 år idag! Hon har alltså valt att fira sin födelsedag på Gröna Lund, hur kul är inte det? :) Under de timmarna som jag stod i Nyckelpigan kom hon och åkte 3 gånger, alla gångerna fick jag hela tåget och delar av kön att sjunga för Julia! Hon vart jätte glad! Mest glad tror jag att hon blev för att jag faktiskt kom ihåg hennes namn och att det var hon som hade födelsedag! ;)

Jag hoppas att Julia hade en fortsatt fantastisk födelsedag efter det att jag hade slutat och även att ni andra gäster hade en toppendag! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>