Konsertdebut

Idag hade jag ett kort pass som attraktionsrastis, när jag löst klart alla raster (totalt 4 stycken) kunde jag byta om och bege mig till Stora Scenen!

Detta är min andra säsong på tivolit men jag har ändå aldrig sett en konsert på Stora Scenen! Så idag var det dags! Kan säga att det var tur att konserten vart flyttad, nog för att det är mysigt med närhet men så mycket närhet som det hade blivit om det vart på Lilla Scen hade nog vart för mycket av det goda! ;)

Dagen till ära hade jag min kamera med mig men det var lite svårt då jag är lite kort i rocken och det skulle hoppas något så fasligt, haha! Men roligt var det och härlig stämning! :) Extra kul var konfettin på slutet, fick nog med mig minst hälften i munnen! Haha! :D

Nu vankas det ledighet för min del i 2 dagar, men var icke oroliga! Imorgon kommer jag som gäst då jag lovat syrran en tivolidag i världsklass innan hon börjar skolan! :)

Ha det fint! :)

20120821-013750.jpg

En reaktion på “Konsertdebut”

  1. Hi would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a hard time making a decision between BlogEngineWordpressB2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>