Norlie & KKV byter scen

Den 20 augusti skulle Norlie & KKV spelat på Gröna Lunds Lilla Scen. Så blir det inte.
I och med det stora publiktryck som gruppen fått när de spelat på festivaler runt om i landet flyttas istället konserten den 20 augusti till Gröna Lunds Stora Scen.

– Sedan vi bokade killarna till Lilla Scen så har de slagit igenom stort och klättrat rejält på listorna. Tittar man på hur stor publik de haft när de spelat på festivaler ute i landet kan man snabbt räkna ut att Lilla Scen inte kommer att räcka till. Det känns jättekul att få möjlighet att flytta artister från Lilla till Stora Scen, något jag aldrig gjort tidigare, säger Kenny Mattsson programchef på Gröna Lund.

Samtliga singlar som Norlie & KKV släppt har sålt multiplatina och så sent som förra veckan var gruppen den tredje mest streamade akten totalt på Spotify i Sverige. Den 20 augusti kl. 20.00 står de på Gröna Lunds Stora Scen. Kommer du? Säg det här >>

En reaktion på “Norlie & KKV byter scen”

  1. I wish to express my appreciation for your kind-heartedness in support of men and women that actually need assistance with the matter. Your special dedication to passing the solution throughout was definitely practical and have constantly empowered somebody much like me to realize their endeavors. Your personal valuable help and advice means a whole lot to me and a whole lot more to my fellow workers. With thanks; from each one of us.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>