Scenporten

20120829-132051.jpg

Tjenare kompisar! Igår fick jag stå i scenporten i samband med Lars Winnerbäck konserten! Min uppgift var att släppa in bandmedlemmar, de som jobbade med bandet och alla säkerhetsnissar! :) Alla var jätte trevliga och pratglada så jag hade det ganska trevligt där vid min lilla port. Kan ju även passa på att smyga in att det var lilla mig Lasse fick träffa först när han kom till tivolit igår, hade många avundsjuka kollegor när jag berättade detta på min rast ;)

Jag fick även lyssna (och se lite) på hela konserten vilket var kul! Har aldrig riktigt lyssnat på Lars Winnerbäck men jag tyckte att det lät riktigt bra faktiskt! :) Något jag tyckte var kul var att det var så blandat folk i publikhavet, kul när musik kan samla så många olika åldrar, personligheter osv på samma ställe! :)

Nu är det snart dags att jobba igen, solen skiner och det är Rockbjörnen ikväll! Ses vi? :)

20120829-132955.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>