Tivolidebut!

I förrgår fick min lillebror som snart fyller 1 år komma och hälsa på för första gången!

När jag hade slutat mitt arbetspass så åkte vi en vända i Flygande Elefanterna och Cirkuskarusellen! Det var liiiite läskigt att flyga högt i Elefanterna men jag tror nog att det ska gå att göra karusellgalning av honom också, han var ju trots allt jätte duktig på att köa trots att det var lite väntetid! :)

Innan vi åkte hem köpte jag en ballong åt honom från ballongträdet, han fick den största rosa hästen – såklart!

Ha det fint så ses vi i parken! :D

20120802-223656.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>