Tivolitajm!

I förrgår bjöd jag min kära syster på tivoli! Jag har sedan länge lovat henne en liknande dag som vi hade förra året när vi åkte karusell en heldag tills vi blev alldeles snurriga i bollen!

Vi inledde dagen med Tuff Tuff tåget, man måste ju ha lite uppvärmning! Sen vart det lite väl drastiskt med både Jetline och Katapulten! Efter en (för mig haha) traumatisk tur i Katapulten varvade vi ner med lite våfflor i Våffelbruket. Kan verkligen rekommendera alla våffelsugna att gå dit, ber man snällt kan man även få mjukglass istället för grädde till våfflan och det var ruskigt gott!!!

20120823-131809.jpg

När våfflorna sjunkit ner en bit i magen vart det ännu mer karusell! Min syster var helt lyrisk och det var svårt att hänga med i hennes tempo, haha! Men det gick bra! När det började närma sig middagstid började vi promenera upp mot Krejsys! Det vankades grillbuffé! Jag vet inte hur mycket mat jag åt men efter 1,5 timme uppe på restaurangen kunde iaf jag rulla därifrån. Lite lätt matkoma men det var det värt!!

20120823-132325.jpg

För att sedan varva ner efter den fantastiska måltiden var det dags för femkamp! Förra året spöade syrran skiten ur mig, något jag har ältat hela året… Men nu var det dags för revansch! Och i år var det min tur att vinna!!! YES!!!!!!!!! Förlorade mot henne i en gren, Kentucky Derby. Fast att jag förlorade mot henne i en ”hästgren” är hemligt!!! ;)

20120823-132848.jpg

Efter femkampen åkte vi Twister minst en miljon gånger, kändes det som iaf… Men jag hade ju lovat syrran att hon fick välja och Twister är en av hennes favoriter så vi åååkteeee och ååååkteee! ;) Sista åket för kvällen förevigade jag på en musmatta, vi var ju så snygga! :D

20120823-133433.jpg

Det var en superdag och vi hade vädret på vår sida! Supernajs också att det knappt var några köer!

Snart ska jag jobba, först en snabbis till hästen! Vi ses i parken hoppas jag, idag är det ju halva priset på åkband!! Komsikomsi!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>