Edutainment

Hejsan hoppsan! Idag var det dags för rond 2/2 ala Edutainmentdagen! Att ha Gröna Lund som klassrum är väldigt populärt så i år vart det hela 2 dagar med experiment! Igår jobbade jag inte när skolklasserna experimenterade, men idag var det dags! Förra året stod jag i Dansbanehjulet men i år vart det en attraktion – Flygande Elefanterna!

Det är otroligt kul att under de timmarna som tivolit blir till ett stort klassrum att träffa alla engagerade lärare och positiva elever – idag sken vi alla som solar då den tyvärr själv lös med sin frånvaro..! Fram till klockan 15:00 hade eleverna bland annat med sig gosedjurslod och plastslinkys i Flygande Elefanterna! :)

När ”skolan” var slut var det dags för alla vanliga gäster och konsertbesökare att busa på tivolit! Rolig och lite ovanlig dag på jobbet, skönt med uppehåll framåt kvällen – både jag och alla Opeth-fans vart nog glada över det! ;)

Nya tag imorgon, näst sista lördagen vi har öppet… Lite sorgligt! Men ni kommet väl?! :D

20120914-221907.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>