Ny attraktion till 2013

Det har väl inte undgått någon att Gröna Lund fyller 130 år 2013. Självklart kommer detta firas så det står härliga till. Än så länge är det mesta höljt i dunkel men vi kan redan nu berätta att det blir en ny attraktion framför Stora Scen! Det innebär att Extreme försvinner. Vilken den nya attraktionen är kommer att offentliggöras efter årsskiftet, men naturligtvis kommer ni att få veta först.

Redan nu går vi dock ut och berättar att Extreme gjort sin sista säsong på Grönan för att ge våra gäster en chans till ett värdigt farväl. Den 23 september snurrar Extreme sina armar för sista gången under ordinarie öppettid på Gröna Lund.

 – Extreme är en häftig attraktion som roat över 340 000 åkare per år. Men nu är det dags för något nytt.

 

Du hittar pressmeddelandet här >>

21 reaktion på “Ny attraktion till 2013”

 1. Va?!?!?!?!?!

  Det är den bästa, bäst att de kommer något liknande när man åker upp och ner och hit och dit.. Denna attraktion är en av de roligaste.. Ni kan väl ta bort vad som helst annars.. Men inte Extreme, det är min favorit, jag och min kompis brukar åka den om-och-om-och-om igen…
  Inte Extreme… </3

 2. Det är nog lika bra så, Extreme låg lågt på min lista på alla jag ville åka för på något sett så skänndes alltid att man bara åk uppochner hela tiden. Vilket var lite jobbit.
  Och jag blev paff första gången jag såg ”bältet” som igentligen var bara att ta ner så det kändes inte lika säker om man skulle vara upp och ner som Insane, och jag tycker att Insane är bäst den har ju typ allt som Etreme och lite till liksom!

  Längtar efter den nya, men gör något extra som man inte har sett tidigare i Stockholm nu. :)

 3. va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Extreme är ju bäst, ta bort typ blekfisken eller något sånt.Extreme är veldigt högt upp på min lista det är: Fritt Fall,Extreme,insane,mattan,spök tåget och lite annat. Jag tyker iallafall att ni inte ska ta bort Extreme <3

 4. se till och göra en skit mycket värre karusell!!!….jag vill ha nått som kanonen från liseberg..jag älskar ju extreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bajsa på er grönalund…jag vill ha nått extremt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….punkt slut!!! så se till att fixa en bra karusell , inte typ som bläckfisken!!!!!!!!!!……annars kommer ju befolkningen på grönalund att sjunka , där i mot jag och jag brukar köpa guldkortet!!!!!!!!!..varje år…

  1. Braa! :D Tycker jag också bergodalbana typ som kanonen på lise eller något sånt inte bebis saker som bläckfisk/ Lilla frittfall iallafall! :D

 5. NEEEJ! Varför ska ni ta bort den?
  Den är roligast och insane o twister men ändå!

  SNälla ta inte bort den ;(

 6. Fan er gröna lund ta inte bort extreme ta bort typ spegelhuset!!! Eller flygande mattan!!! Snälla extreme tar juh inte ens mycke plats!!

 7. VA INTE EXTREM.DEN VAR JU FAN BÄST.MEN SKA ÅKA DEN AS MYCKET NÄR JAG ÄR DÄR <3.Fritt fall tilt,Fritt fall,Extrem,Jetline,Mattan,Twister dem är ju bäst men om ni tar bort Extrem sätt ditt nått typ som sprutar vatten som typ aa venneh vad men något lika roligt iaf.PUSS

 8. Va?! Ni kan ju inte ta bort extreme? Det är typ allas favorit. Varför tar ni inte bara bort flygande mattan elr något sådant tråkigt som typ alla hatar?! Det är fan långt av er att ta bort extreme. Ni förstör hela själva ”gröna Lund” om ni tar bort extreme. Just saying

 9. Jag ser fram imot att det ska komma en ny attraktion! Hoppas att den ny a attraktionen kommer att bli rolig! Jag tror att den kommer bli rolig! Många kommer nog att gilla den nya attraktionen! Så bra Äntligen något insane!

 10. Ursäkta mig kära Gröna Lund, men ni tar bort den mest härliga attraktionen i hela världen.. Vad besviken jag blir. Tycker det finns mycket sämre attraktioner än Extreme. Hoppas verkligen att den kommer tillbaka inom en snar framtid. Extreme var den attraktionen jag åkte mest och såg mest fram emot under mina besök. Kommer nog hoppa Gröna Lund nu, tyvärr.. :’( Hoppas som sagt att Extreme <3 kommer tillbaka, eller kanske en uppdaterad version!

 11. Jag ser grönalund när jag åker till och från jobbet. kan nu se att extreme är borttagen.tyvärr gröna lund,i och.med att ni tog bort extreme så förlorade ni mig och mina vänner som kunder i och med detta!

 12. VARFÖR!!!!!!!!
  Den var ju bäst på grönan. När ni tar bort extreme så kommer ni förlora många gäster. Vi såg fram emot att åka extreme i år men nu får vi fundera på om vi ska åka till Liseberg istället. Jag trodde aldrig min bästa nöjespark kunde göra mig så besviken :-(

 13. asså varför tog ni bort stjärnan asså jag brukar åka den varje år om om om igen men när jag gick till grön lund med min bästis så var den i inte där och jag och hon åkte den nya och den var jätte tråkig jag gillade inte vad ni gjorde med stjärnan inte alls ett dugg men och om den har varit där länge eller har blivit trasig gör en ny da jag som gillade stjänan så mycket :( :( :(

 14. asså varför tog ni bort stjärnan asså jag brukar åka den varje år om om om igen men när jag gick till grön lund med min bästis så var den i inte där och jag och hon åkte den nya och den var jätte tråkig jag gillade inte vad ni gjorde med stjärnan inte alls ett dugg men och om den har varit där länge eller har blivit trasig gör en ny da jag som gillade stjänan så mycket :( :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>