The Hives

Vilket makalöst avslut på en helt fantastisk konsertsommar. The Hives levererade verkligen i galen världsklass och det gjorde även den tappra publiken som drog på sig sina färggladaste regnkläder, största leendet och gick ut i ösregnet för att applådera fram ett av världens bästa liveband.

Tack för i år. Nu laddar vi om inför 2013.

3 reaktion på “The Hives”

  1. HIVES levererade som vanligt…..vilket liveband dom är i både ur och skur liksom i strålande sol.

    Det trista denna kväll var inte regnet utan alla jäkla paraplyfjollor i publiken som inte klarar av lite vatten men gärna skymmer sikten för många med sina paraplyer. Pinsamt.

  2. Hives! Underbara! Vad synd att det inte gick att se.

    De flesta andra vettiga arrangörer har paraplyförbud, både av hänsyn och säkerhet. Men då hade man kanske varit tvungen att lägga någon krona på vakter, som brukar vara standard på alla större konserter.

    Vi hade bara åkt 15 mil för att se Hives. Det hade varit jättekul om vi hade sett något istället för ett gult, ett grönt och flera svarta paraplyn.
    Någon från Grönan får gärna berätta hur dom tänker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>