Prisregn över Grönan

Gröna Lund visar återigen framfötterna i nationella och internationella tävlingar. Bara i höst har vi tilldelats en rad prestigefyllda priser. Och fler kan det bli!

I förra veckan var vår attraktionschef Peter Osbeck i Berlin med anledning av att Twister röstats fram som den tredje bästa träbana i Europa. Priset, European Star Award delas ut av tidningen Kirmes & Park Revue. I samma tävling kom Blå Tåget på femte plats i kategorin  ”Europe’s best attraction”

När den internationella nöjesparkstidningen Amusement Today’s läsare listar de bästa sjönära parkerna i hela världen, kommer Gröna Lund på en tredjeplats. Läsarna har dessutom röstat fram Lustiga Huset som den tredje bästa ”Funhouse/Walk-through attraction”.

Gröna Lunds reklamfilm har även blivit nominerad till ett Brass Ring Award för bästa TV-reklam. Brass Ring Award är ett pris som delas ut av IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) och är ett av nöjesparksbranschens mest prestigefyllda priser. I november vet vi vem som vinner, då prisutdelningen äger rum på den årliga IAAPA-tillställningen i Orlando, Florida.

Och som om det inte räckte med det har Rese- och turistnäringen nominerat Gröna Lund till en TRIP Award för bästa marknadsföring! Vi är mycket stolta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>