Chokladbollsrullning

I köket är det full aktivitet redan nu inför alla föreberedelser för Tyrols Vilda Julbord. Igår kom turen till efterrättsbordet, eller mer specifikt chokladbollarna. På Tyrols Vilda Julbord görs nämligen alla chokladbollar från grunden och rullas för hand… alla 30.000 stycken… Det blir en och annan boll att rulla som ni förstår!

Dagen till ära får kockarna hjälp från Gröna Lunds medarbetare från bland annat HR-avdelningen, ekonomiavdelningen och ledningsgruppen. Nytt för i år är att det även kommer att serveras vaniljbollar på dessertbordet och självklart var vi ju bara tvungna att provsmaka dessa (ibland måste man ju ställa upp).

Jag kan avslöja att de var helt utsökta och smakar ungefär som mjuka vaniljdrömmar…Det blir svårt att hålla sig till julbordspremiären 22 november!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>