Bad Religion till Grönan

Konsertsommarens andra bokning på Gröna Lund är nu klar. Den 25 juli kl. 20.00 kommer ett utav världens bästa punkband till Stockholm. Amerikanska Bad Religion gör sin enda spelning i huvudstaden på Gröna Lunds Stora Scen.

Bad Religion bildades i Los Angeles och har med sina 33 år i musikindustrin blivit ett utav de största punkbanden inom genren. Med sina komplexa samhällskritiska texter och sitt uppror mot organiserad tro har de skördat framgångar världen över sedan starten 1979. Den 22 januari släpper de sitt tjugonde album ”True North”, ett album som de själva beskriver som ett ”humanistiskt relevant oliktänkande i en antiintellektuell, ojämlik och förtryckande värld”. Den 25 juli kl. 20.00 står Bad Religion på Gröna Lunds Stora Scen.

Följande konserter är hittills bokade på Gröna Lund
Thirty Seconds To Mars – 19 juni kl. 20.00 på Stora Scen
Bad Religion – 25 juli kl. 20.00 på Stora Scen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>