Icona Pop till Stora Scen!

Med superhitsen ”I love it” och ”We got the world” blev de Icona Pop med hela Sverige. Landets just nu coolaste duo är bokade för en spelning på Gröna Lunds Stora Scen den 25 juni kl. 20.00.


Aino Jawo och Caroline Hjelt är Icona Pop, Sveriges just nu coolaste duo som fick hela Sverige att dansa 2012 med låtarna ”I love it” och ”We got the world”. ”I Love It” har sålt platina här i Sverige och Nya Zeeland och fyra gånger platina i Australien, samt legat etta på listorna i Tyskland. Med uppföljaren ”We Got The World” visade Icona Pop att det verkligen inte är någon tillfällighet att tunga namn som Rolling Stone Magazine, Pitchfork, Stereogum och Perez Hilton alla har lovordat dem.

Den 19 januari i år blev Icona Pop’s låt ”I Love It” framröstad som Årets låt 2012 i P3:s årliga gala P3 Guld genom att ha fått flest röster av lyssnarna och de är nominerade till tre Grammis. Just nu håller de på att erövra USA men kommer tillbaka till Sverige den 25 juni för att spela på Gröna Lunds Stora Scen.

En reaktion på “Icona Pop till Stora Scen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>