Slayer till Stora Scen!

Det står nu klart att ett utav världens bästa thrash metalband kommer till Gröna Lund. Den 7 augusti kl. 20.00 får stockholmspubliken uppleva det legendariska Slayer på Stora Scen.

Slayer bildades 1981 i Kalifornien och är med sina över 15 miljoner sålda album ett utav världens mest framgångsrika thrash metalband. Tillsammans med Anthrax, Megadeth och Metallica tillhör Slayer ”The Big Four of Thrash”. Deras musik beskrivs som brutal, bestraffande och vacker och den senaste skivan ”World Painted Blood” är inget undantag. Den 7 augusti kl. 20.00 intar kungarna av thrash metal Grönans Stora Scen.

8 reaktion på “Slayer till Stora Scen!”

    1. Läss. Står inget? Gå in på morgonen och göm dig om vakterna ser dig så slå ner dem. (skoja bara behövs inga extra biljeter)

    2. Hej! Det som skiljer oss från andra konserttarenor är att vi inte säljer konsertbiljetter utan entrébiljetter till tivolit. Detta för att man ska komma och kunna åka berg- och dalbana även om man inte gillar bandet som spelar, då vi är ett tivoli i första hand. Vårt bästa råd är dock fortfarande att komma i god tid då i mån av plats alltid gäller för allas säkerhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>