The Sounds

De bildades 1999 och slog igenom stort 2002 med albumet ”Living in America”. Vi känner nog alla till hitarna ”Seven days a week”, ”Hit me” och ”Living in America”. De har sedan dess turnerat, släppt fler album och Maja, som är bandets sångare, har nu senast medverkat i programmet ”Så mycket bättre”.

-Sist de var här, 2006, bjöd de på en oförglömlig konsert. Det var rock ’n’ roll ända in i kaklet med stor attityd. Det är därför folk älskar The Sounds. De är äkta, gör inte något halvhjärtat och de är grymma live. Jag ser fram emot att få uppleva det igen på Grönans scen, säger Kenny Mattson, programchef på Gröna Lund.

Så snåla inte med kajalen och glöm inte de trasiga jeansen, för den 17 maj klockan 20:00 blir det ett riktigt drag på Grönans Stora Scen!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>