Adrian Lux till Grönan!!

En av Sveriges absolut hetaste musikexporter just nu kommer till Grönan! Den 30 maj står Adrian Lux på Stora Scen. Världsstjärnorna står på kö för att jobba med honom, han fyller dansgolven med sina egna låtar och turnéerna avlöser varandra. Han står bakom hits som bland andra ”Teenage Crime”, ”Burning” och ”Alive”. I höstas medverkande Lux i TV6 realityserie ”Heartbeats” och han håller nu på att producera ett nytt album som släpps senare i år.

Den 30 maj klockan 20.00 kör vi, ses där!!

ps. du har väl inte glömt att köpa Gröna Kortet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>