Jag gillar när människor spårar

Nu har jag varit drygt fem veckor här på Grönan, och ni undrar säkert vad som rör sig i mitt huvud. En hel del kan jag säga!

Som ni kanske har sett har en hel del tidningar intresserat sig för min ankomst till Grönan. Superkul! Om några av mina uttalanden där väckt frågor så kan jag lugna er: Vi ska inte flytta Grönan till St Eriksplan. Men som jag också sa gillar jag när människor spårar och vågar välja udda vägar. Jag försöker själv leva så, och ska man bryta mönster måste man börja i tanken.

Jag uttalade mig också om matupplevelsen: ”Allt kan inte vara korv och hamburgare”, och det menar jag verkligen. Det finns många intressanta snabbmatskoncept både i Sverige och utomlands och vi kan dessutom krydda upplevelsen med udda och roliga miljöer. Faktiskt blir det nyheter redan till denna säsong. Håll utkik!

Samtidigt kan jag försäkra alla vänner av sockervadd, inte minst DN:s Victor Barth-Kron, om att den traditionella tivolimaten även fortsättningsvis kommer att ta stor plats.

Därtill är jag övertygad om att Gröna Lund har alla förutsättningar att bli en bra restaurangupplevelse. Jag går så långt som att tro att ett besök på någon av våra restauranger kan bli huvudanledningen till ett besök. Vi har redan fantastiska kockar och serveringspersonal, och en enorm mat- och restaurangkunskap inom koncernen. Men ett restaurangbesök handlar ju om så mycket mer än bara maten, särskilt på ett tivoli. I år tar vi några rejäla kliv framåt mot en helhetsupplevelse på restaurangsidan när vi tematiserar Kryddhyllan. (Här kan du läsa mer om Kryddhyllan.)

Vill du förresten vara med och utveckla restaurangupplevelsen på Grönan? Vi söker duktiga, engagerade restaurangmedarbetare till sommaren, i synnerhet kockar och kallskänkor. Titta på vår hemsida. Med det sagt måste jag passa på att nämna hur imponerad jag är över hur långt Grönan har kommit i många processer, inte minst rekrytering och utbildning. Det är något jag skryter om när jag träffar andra! Och då ska ni veta att jag inte är särskilt lättimponerad.

Hör gärna av er här på bloggen om ni undrar över något. Jag blir bara glad om ni vill veta mer om Grönan. Hoppas vi ses i parken i sommar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>