Munther återvänder!!

Ulrik Munther återvänder till Grönan för en konsert, denna gång på Stora Scen! Han kom på en hedrande tredjeplats i årets Melodifestival med låten ”Tell the world I’m here”, han står även bakom hits som ”Boy’s don’t cry” och ”Soldiers”. Det var när han gjorde en cover på Lady GaGas låt ”Born this way” som han även internationellt fick sig ett namn, klippet har idag över en miljon träffar på YouTube, Munther omnämndes för detta även i ett inlägg av den uppmärksammade bloggaren Perez Hilton. Framgångssagan är ett faktum och den 3 maj hälsar vi honom åter välkommen till Grönan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>