Nause!!

Den 6 september höjer vi bpm:en, för inga mindre än Nause är bokade till Stora Scen. Det kommer helt klart bli en fantastisk konsert där denna DJ-duo kommer få oss att dansa kvällen lång. Vi känner nog alla till deras dunderhit ”Made of” eller nu senast i raden låten ”Hungry hearts” som sålde dubbel platina och nominerades till en Grammis och en P3 Guld.

– Den elektroniska musikgenren har verkligen breddat sin publik de senaste åren, inte minst tack vare svenska namn som Swedish House Maffia, Avicii och Rebecca & Fiona. Nause har redan visat att de är nästa stora DJ-akt från Sverige och det känns jättekul att vi lyckades boka dem till Stora Scen, säger Kenny Mattsson programchef på Gröna Lund.

Så se nu till att träna upp discomusklerna för i september kör vi!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>