Sean Banan till Stora Scen!!

Vilken riktig onsdagspresent vi bjuder på idag…ingen mindre än Sean Banan är bokad till Stora Scen för en alldeles egen konsert. Det kommer bli hur kul som helst! Sean Banan har på bara några år blivit ett riktigt fenomen och älskas av såväl gammal som ung. Förutom att han sjunger och dansar så är han även komiker och skådespelare. Han slog igenom 2010 med låten ”Skaka rumpa” och 2012 släppte han sitt debutalbum ”Sean den förste Banan”. I år är han återigen aktuell i Melodifestivalen, denna gång med hiten ”Copacabanana”

Så gammal som ung, den 10 maj klockan 16.00 är det framför Stora Scen som gäller, detta vill ni inte missa!!! :)

Peppa till Sean Banan här!

En reaktion på “Sean Banan till Stora Scen!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>