Genrep

Hej alla tivolifantaster! Nog hittade jag tillbaka ännu en säsong och även i år ska jag uppdatera er om vad som händer i parken när man jobbar på Gröna Lund! :)

Igår var det dags för årets genrep, i år var det första gången för mig som gäst! Det vart en hel del karusellåkande men även en hel del kramande – att komma tillbaka efter en lång vinter och träffa alla underbara kollegor efter så lång tid var väldigt efterlängtat! Känns lite som att komma tillbaka till skolan efter ett långt sommarlov och träffa alla kompisar igen, så kul!!

Imorgon är det premiärdags och jag ska jobba mitt första pass, Eclipse ska invigas och när jag har avslutat mitt pass blir det nog även årets första mjukglass som ska slukas för min del! :)

Om jag vågar åka Eclipse återstår att se, jag har aldrig åkt Fritt Fall och jag tror att om Eclipse åks så måste jag även upp i Fritt Fall! Hjälp! Jag är väldigt höjdrädd – men om jag åker så delar jag självklart med mig!

Men nu ska batterierna laddas och kostymen vikas – imorgon kööööör vi!!!!!

20130426-173410.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>