Kalas med Uggla!!!

Den 23 augusti i år firar vi att vi fyller hela 130-år!! Som traditionen bjuder så firas detta med en konsert och inte vilken som helst heller, ingen mindre än Stockholmsikonen Magnus Uggla är bokad för kalaset! Uggla är en riktigt folkkär artist och en sann Stockholmare, så valet inför den stora dagen va mer eller mindre självklar.

Uggla har stått på Grönans Stora Scen ett antal gånger, nu senast 2012 och vilken häftig konsert det var, publiken sjöng med till hitsen och publikens jubel tycktes aldrig vilja ge sig. Det känns nästan som det va igår.

Med den konserten i minnet kan vi inte annat än längta till 23 augusti!!! 20.00 är det som gäller :)

20130411-085921.jpg

En reaktion på “Kalas med Uggla!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>