Ke$ha bokad till Stora Scen!

Idag släpper vi en av sommarens absolut största bokningar, nämligen Ke$ha. Hon har sedan hon slog igenom 2009 släppt otaliga dunderhits, vi känner nog alla igen ”TiK ToK” och ”Your Love Is My Drug”. Den 7 juli 20.00 står hon på Grönans Stora Scen för en konsert vi sent kommer glömma!!

– Ke$ha är utan tvekan en utav våra största bokningar i år och jag fick samma känsla när jag bokade henne som när jag bokade Lady Gaga 2009. Hon är härligt kaxig och vi kan nog förvänta oss en grym scenshow. Det här kan bli riktigt stort, säger Kenny Mattsson, Programchef på Gröna Lund.

20130410-090419.jpg

2 reaktion på “Ke$ha bokad till Stora Scen!”

  1. Man brukar inte behöva biljetter, det är bara inträde man behöver betala (brukar vara dyrare om någon uppträder) Med grönt kort är det gratis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>