Ky-Mani Marley på Stora Scen!!

Ingen tivolisommar utan lite reggae! Den 31 juli kommer Ky-Mani Marley till Grönan för en spelning, med detta för han alltså traditionen med familjen Marley @ Grönan vidare. Hans far Bob Marley har spelat på Grönan, likaså hans söner Ziggy och Damian Marley, med det känns det liksom lite som att det är Ky-Manis tur :)

– Det är viktigt för oss att föra vår Bob Marley-tradition vidare och vi försöker alltid haminst en reggae-konsert på Gröna Lunds Stora Scen varje år. I år är vi mycket stolta över att för första gången få välkomna hit Ky-Mani Marley, säger Kenny Mattsson Programchef på Gröna Lund.

31/7 20.00 @ Stora Scen är det som gäller, yaaa maaan!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>