Premiärpremiär

Premiär, premiär, premiär. Det är allt som snurrar i mitt huvud just nu. ”Lördag den 27 april” detta avlägsna odefinierbara datum som bestämdes någon gång i oktober förra året lurar nu runt hörnet och parken kokar.

Den envisa vintern ställde till det ganska rejält för oss. Det går inte att plantera blommor, testköra berg- och dalbanor eller koppla på vatten till kiosker så länge det är minusgrader. Ni skulle sett vilken fart det blev när plusgraderna äntligen kom, och på lördag, ja då kan jag lova er att allt är tipp topp. Det har det varit varje premiär hittills, och så kommer det att bli i år.

Grönans drygt 1 000 medarbetare är redo och längtar efter att välkomna er alla till denna jubileumssäsong. Det blir den 131:a premiären i Grönans historia, men som ni säkert vet är det min första. En premiärpremiär alltså.

Om jag har premiärnerver? Gissa!  Men mest är jag förväntansfull och längtar efter att se parken igång.

Häromdagen fick jag möjlighet att åka Eclipse för första gången. Det var fantastiskt kul och ganska nervöst. Det ska vara nervöst när man ska upp nästan hundra (100) meter i luften i en liten stol. Dessutom blåste och regnade det rejält. Att jag sedan var en av de första som fick åka en helt ny attraktion, som dessutom är högst i världen i sin kategori, skapade också en viss stämning. Jag vet att många av er fruktar den, men ni kommer att älska den.

Vi ses i parken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>