Tenacious D till Grönan!

Den prisbelönta komiska rockduon Tenacious D föddes i Los Angeles 1994 av skådespelaren Jack Black (känd från bland annat ”King Kong”, ”School of Rock” och ”High Fidelity”) och Kyle Gass. Många år senare har bandet med sin klassiska rock och humoristiskt vulgära texter skapat sig en alldeles egen fanbase. 2001 fick duon en jättehit med sin första singel ”Tribute”, en modern klassiker som innehåller alla element av en perfekt komponerad rockopera. I fjol släppte Tenacious D sitt tredje studioalbum vid namn ”Rize of the Fenix” som gjorde det tydligt att bandet var tillbaka med besked. Nu gör de sin enda Sverigespelning på Gröna Lunds Stora Scen den 11 augusti kl. 20.00.

– Att få hit Tenacious D är riktigt stort för mig. Alla svenska musikfestivaler har försökt boka Tenacious D i flera år, utan att lyckas. Det ska bli spännande att se vad Jack Black kan göra med Gröna Lunds Stora Scen, säger Kenny Mattsson Programchef på Gröna Lund.

 

12 reaktion på “Tenacious D till Grönan!”

  1. Man behöver väl bara köpa inträde till gröna lund och åk band så kan man se han och åka väl :O för man får väl se så länge man betalat inträde till gröna lund ?

  2. Ja, precis som vanligt så är det vanligt inträde som gäller. Kom tidigt då det lär bli knökfullt i parken.

  3. Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful information particularly the last part kalibugan.xlogzwp-includesimagessmiliesicon_smile” I care for such information much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>