En spårvagn kommer lastad

Vilken fantastisk helg det har vart! Massor av folk i parken och högt tempo – hurra vad kul!

Jag som många andra tar spårvagnen ut till Grönan, det blir väldigt ofta fullsmockat och varmt! Jag börjar ofta en timme efter att parken har öppnat så jag åker oftast i rushen. Det blir trångt och ibland lite jobbigt, men det värmer ordentligt i hjärtat när man sitter där alldeles hemlig och civilklädd när spårvagnen rullar ut från Kungsträdgården och mot Nybroplan och man hör hur det plötsligt susar till i hela spårvagnen av spänning och förväntan… För det är just då man ser Gröna Lund torna upp framför en vid vattnet!

Det tittas, pekas och planeras. Vad ska åkas först? Vad äter vi till lunch? Får vi smaka sockervadd idag?

Vetskapen om att det är jag som ska möta dessa förväntningar är helt fantastisk och det är ofta jag någon gång under dagen möter dessa i parken, ser deras leenden och hör skratten som kvittrar härligt! De känner inte igen mig, men när jag får höra hur glada och nöjda de är så gör det inget. :)

Så jag trängs mer än gärna på spårvagnen för det är det värt! :)

Vi syns i parken! :D

20130512-201232.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>