Jag vågade!!

Igår var det kick off för oss anställda på Gröna Lund! Vi fick bland annat äta os proppmätta på sockervadd, fightas i 5-kamp och åka massa karusell! En av utslagsgrenarna i 5-kampen var att åka Eclipse och samla bokstäver som lagts ut på hustaken för att bilda ett ord!

Jag och Sandra antog oss utmaningen och satte oss i stolarna! Allt gick bra när jag fokuserade på bokstäverna men när jag sedan insåg hur högt upp jag var blev jag livrädd – tur då att man åker med en kompis!! :)

Väl nere på marken och ordet HURRA rikare kan även jag säga – hurra jag vågade! :D

Nu vilar parken tills på torsdag, då ses vi igen! :)

20130514-164157.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>