Lilla Scen

Från och med idag har vi öppet alla veckans dagar ända fram till september, bara det är hur roligt som helst. Men som om det inte va nog med det så kör vi idag även igång med konserterna på Lilla Scen. Först ut är Alina Devecerski och imorgon är det Khomas tur att äntra Lilla Scen.

Det bästa med Lilla Scen är att man kommer nära artisten, det blir en mer intim spelning än vid Stora Scen. Även fast det är en mindre scen och det inte ryms lika mycket folk så brukar det ändå bli ett ruskigt bra drag!

Klockan 20.00 är det som gäller för konserten, ses däär!! :)

En reaktion på “Lilla Scen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>