Premiär på Furuvik!

På lördag kan du åka Extreme igen! Extreme har flyttat till Furuvik och parken bjuder Gröna Lunds Guldkortsinnehavare på gratis entré och åkband nu på lördag den 25 maj.

Observera att föranmälan krävs. Maila ditt namn,  adress och Guldkortsnummer till marknad@furuvik.se. Vi vill ha din anmälan senast den 23 maj. Medtag ditt Guldkort till Furuvik på lördag, det är din biljett till parken. Det går direkttåg från Upplands Väsby till Furuvik och tåget stannar precis utanför parkens entré. Läs mer om hur du tar dig till Furuvik här:  http://www.furuvik.se/Infor-besoket/Hitta-hit/. Furuvik har öppet kl. 10:00-17:00 på lördag och Robin Stjernberg uppträder kl. 15:00. Extreme invigs kl 12:10 under premiärdagen den 25 maj.

Välkommen!

2 reaktion på “Premiär på Furuvik!”

  1. åååh vad trist att extreme är borta!! Hoppas ni tar tillbaka den nån vacker dag! Favvokarusellen!! :)

  2. Ta tillbaka Extreme? Nej, ta hellre in någon värsting berg och dalbana med loopingar. Kanske hyra in Olympia Looping från Barth i Tyskland till dess ni har skaffat en egen? Då kan vi börja snacka om riktig berg och dalbana…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>