Smartast i farten

Ett sommartecken lika starkt som studentflak och myggbett är ju att Sommarkrysset på TV 4 drar igång för säsongen. Och nu är det inte långt kvar!

Idag har Sommarkryss-gänget varit hos oss och spelat in inslag till programmet. De ska ta reda på vilken kändis som är smartast i farten och vi hann se bland annat proffsdansaren Tobias Karlsson och journalisten Ann Söderlund bli grillade med kluriga frågor under en berg-och-dalbanetur med reporter-Malin.

Den 22 juni och 9 lördagar framöver står Gry Forssell på Stora Scen och direktsänder Sommarkrysset med olika gäster, heta artister och kluriga kryss!

Artister i programmet

I det första programmet gästas Sommarkrysset av Jason Derulo och gruppen NONONO med flera och den 29 juni intar Eric Saade, Margaret Berger, Behrang Miri och Oscar Zia scenen på Gröna Lund. Flera namn avslöjas löpande!

En reaktion på “Smartast i farten”

  1. Var i publiken i sittplatserna! Oscar Zia Såg mig rakt IN i ÖGONEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥
    Och Eric Saade dansade nära mig och kollade på mig 2 ggr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>