Thirty Seconds To Mars

Igår var det amerikanska rockbandet med Jared Leto i spetsen, 30 Seconds To Mars på Gröna Lund och förgyllde parken med sin dramatiska ådra. Bandet bjöd på en fantastisk konsertkväll med många hits, nya låtar, gigantiska ballonger, flygande uppblåsbara djur och som de brukar tog de upp några lyckliga fans på scenen!


Thirty Seconds To Mars – The Kill

Bandet värmde upp med att åka Eclipse 15 minuter innan spelningen…

…och avrundade kvällen som sig bör, i Insane!

En reaktion på “Thirty Seconds To Mars”

  1. Woah! I’m really enjoying the templatetheme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between usability and appearance. I must say you have done a excellent job with this. Additionally, the blog loads super quick for me on Opera. Outstanding Blog!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>