Vilket är ditt bästa tivoliminne?

Med sina 130 år på nacken är Gröna Lund en institution i Stockholm. Det är få stockholmare som inte har en relation till Gröna Lund: Bob Marley-konserten, första kyssen i Kärlekstunneln, känslan när man är 140 cm lång och får åka allt, när man vågade åka Fritt fall och så vidare.

Därför öppnar vi nu upp en minnessida på www.gronalund.com/minnen där alla kan gå in och berätta sitt bästa Grönan-minne. Vi tävlar ut fina priser till er som delar med er, varje vecka under hela säsongen! Vi vill ha minnen från förr och nu, konserter, attraktioner, evenemang och andra speciella tillfällen.

Här berättar Gröna Lunds tivolihistoriker Andreas Theve om att hans bästa minne är från 1980. Vilket är ditt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>