Barnpatrull sökes – testa våra parker i sommar!

Gillar du att bli alldeles krillig i magen av berg- och dalbanelycka? Är din högsta önskan att få klappa en delfin, spana in en clownfisk på nära håll eller att vakna med vilda djur utanför tältduken efter en natt i en djurpark? Kan du inte tänka dig något roligare än snurriga karuseller eller kittlande vattenrutschkanor? Om du dessutom älskar sockervadd är det kanske just precis dig vi söker.

 

Parks and Resorts letar nu efter en barnpatrull i åldern 6-12 år som får till uppgift att testa det roliga, det kittlande, det svindlande fartiga, det charmigt läskiga och det fascinerande lärorika i våra parker. I Parks and Resorts familj ingår fem parker som var och en bjuder på massor av magiska upplevelser av olika slag. Det kan bli din uppgift att testa och uppleva äventyr i var och en av parkerna Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Här nedanför berättar vi mer om vad Barnpatrullen är och vad du ska tänka på om du vill skicka in en ansökan. Skicka in din ansökan senast den 31 juli.

Vad är Barnpatrullen?
Varje år tar Parks and Resorts fram en guide till våra parker. Vi kallar guiden för Parks Sommarmagasin. (Här kan du läsa årets guide.) I nästa års magasin vill vi ge er barn en röst. Vi vill veta vad ni tycker. I Parks Sommarmagasin 2014 kommer läsarna att få uppleva våra parker genom Barnpatrullens ögon.

Barnpatrullen bestående av fem barn i åldern 6-12 år kommer att besöka våra parker under sommaren och hösten: Furuvik och Skara Sommarland i augusti, Gröna Lund och Aquaria i september samt Kolmården under hösten. I en eller flera parker kommer barnpatrullen att övernatta i parken (dock ej på Gröna Lund eller Aquaria).

Barnpatrullen kommer inför besöket i varje park att få ett antal spännande uppgifter att lösa. Det kan handla om att testa attraktioner eller att träffa djurvårdare, spöken och karusellsnurrare. Barnpatrullen kommer att få tillgång till parkerna både framför och bakom kulisserna. Under tiden kommer Barnpatrullen att följas av ett reportageteam.

Varje park inom koncernen – Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland, Aquaria och Furuvik – kommer att ha en representant i Barnpatrullen.

Notera att en målsman måste vara med under besöken samt att kostnad för resor till och från parkerna tillkommer. Parks and Resorts står för upplevelserna, boendet i parken och maten.

För att söka:

- Ska du vara mellan 6-12 år.

- Ska du ha en förälders tillstånd. Mer information följer till dig och din målsman i augusti om du är aktuell som medlem i Barnpatrullen.

- Ska du ange dina och åtmintone en förälders kontaktuppgifter.

- Ska du i enstaka fall och med en förälders och ev. din lärares tillåtelse vara beredd att delta i Barnpatrullens aktiviteter även om de infaller på en skoldag.

- Ska du ge ditt medgivande till foto. (Bilderna kommer nämligen att användas i redaktionella sammanhang som till exempel Parks Sommarmagasin).

Hur ansöker jag?

- Skicka in en video där du berättar varför just du ska bli medlem i årets Barnpatrull. Videon ska vara högst 5 minuter.

- Beskriv vad du skulle tycka vara roligt att testa i våra parker. Ange gärna vilken eller vilka av våra parker som du har varit i tidigare.

- Varje park inom koncernen (Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik samt Skara Sommarland) kommer att ha en representant i Barnpatrullen. Ange därför vilken av parkerna du vill representera, du kan också ange dem i rangordning om du är intresserad av flera.

- Videon ska vara inskickad till oss senast den 31 juli och kan antingen skickas in via email barnpatrullen@parksandresorts.com (Skicka då in din video via exempelvis sprend.com) eller med post till:

Barnpatrullen
Parks and Resorts Scandinavia
Lilla Allmännagränd 9
115 21 Stockholm

Medlemmarna i Barnpatrullen utses av Parks and Resorts. Juryns beslut kan inte överklagas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>