Eclipse – uppföljningen

Nu har Eclipse varit igång i snart tre månader. Jag tog ett snack med Peter Osbeck, vår attraktionschef för att höra hur det blev till slut.

Peter visar oss runt bland alla detaljer som man kanske inte tänker på mitt i pågående  adrenalinrusch. Han berättar mer om tematiseringen, musiken på plattformen och svarar på några vanliga frågor om de stopp som ägt rum på senaste.

Häng med och kolla på byggfilm del 6 – uppföljningen:

En reaktion på “Eclipse – uppföljningen”

  1. Eclipse förstör Djurgårdens skyline ganska rejält så jag är förvånad att ni öht fick ett bygglov för den. Men den kanske bara är en jubileumsattraktion (med tanke på dess tema) som kommer att plockas ner efter en tid? Om ni plockar ner den så kan ni ersätta med någon valfri thrill ride, förslagsvis någon av http://www.mondialrides.com/rides . Där återfinns bland annat Extreme och Energy (http://static.panoramio.com/photos/original/33472552.jpg). Det är bara att välja och vraka! Observera att Eclipse inte ingår i den Stockholmssilhuett som syns på bilden jag länkade till ovan!

    Sen kan ni ju också satsa på någon häftig berg och dalbana. Här en bild på hur det såg ut strax utanför Grönan vid ungefär samma tid (observera lyftkranan på denna och föregående bild) : http://www.themeparkreview.com/forum/files/gronalund_18f_834.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>