Första vinnaren utsedd!!

Första vinnaren i minnessajtstävlingen är utsedd!! Veckans vinnare är Shan, så här lyder hans bästa Gröna Lundsminne:

CIRKUSKARUSELLEN MED STOREBROR.

Bild
År 1999. Jag tvingade alltid upp min storebror att åka cirkuskarusellen med mig. Jag var inte den enda som verkade njuta av färden haha!

 AV:SHAN MRIDDOL

Ett stooort grattis säger vi till Shan som vunnit två entréer och två åkband!

Du har väl inte glömt att registrera ditt eget Grönanminne? Gör det så kan även du vara med att tävla, en ny vinnare varje vecka! Läs mer om tävlingen och skicka in ditt bidrag här!

Lycka till! :)

 

 

8 reaktion på “Första vinnaren utsedd!!”

 1. 2000 när jag och mamma var på grönlund och hon blev skrämd av en maskott som gick omkring mamma blev så rädd att hon sprang i luften medans jag höl på att kissa på mig.
  Denna minnen ifrån grönan glömer jag och mamma aldrig :-D
  Efter att mamma sen hade lugnat ner sig kommer maskotten tillbaks och sa förlåt till mamma att det inte var meningen hihihi mamma höl på att pissa på sig igen :-D
  Hela vägen hem skrattade jag och mamma.

 2. När jag var 9 fick jag åka Fritt fall första gången. Mamma åkte med mig och hon var JÄTTE rädd! Hon hade åkt två gånger innan med storebrodern med då var hon inte rädd!

 3. Det var första gången jag var på gröna lund och då tvingade jag upp mamma i kvasten och när vi åkte så visste ingen av oss om vi skulle skratta, gråta eller skrika haha

 4. När jag bajsa ner mina byxor medans jag slickade mej på fingrarna som jag hadde kissat på IHIHIHIH

 5. Det car för några år sen.. jag min bror och mina kusiner skulle åka Jetline..jag hade aldrig åkt den förut, medans jag väntade på att de skulle börja så fick jag panik och ville verkligen komma loss! Jag skrek och grät men min bror lugna ner mig och vi började röra oss på hela vägen upp grät jag men det var jättekul! Efter det åkte vi den 5 gånger till! Det var jätte härligt!

 6. För 3 sommrar sedan var jag på grönalund med min bästa tjejkompis, vi var där hur mycket som hellst det året, så vi hade en favorit då och vilket var insane, det var dåligt väder och iprincip ingen kö, så vi sprang runt från radiobilarna till ingången till insane och genom kö området, upp för trapporna och sedan åka igen, så efter x antal åk, när vi precis lämnat plattformen, upptäcker jag att jag glömt ta av mig mina lössittande ballerinaskor, så jag hade ingen chans att ta av de eller att hålla i dem, så det slutar med att jag får sitta och pressa ihop fötterna under hela åkturen för att de inte skulke flyga av och hamna på någons huvud eller i vattnet. Som tur var lyckades jag hålla skorna kvar och slapp åka hem barfota.

 7. Det få Första gången jag få i Grönalund jag åkte med min kusin som va typ 38 år. Vi började med att åka Fritt fall hon började och svettas när hon såg den men ändå tvingade jag henne att åka den. När va i mitten och den gick upp sakta började hon skrika från ingenstans och sa ”Oherremingud jag ska aldrig synd jag ska va en bra mamma och göra allt sen började hon kissa på sej, Hahahaha när åkturen va klar ville hon inte upp för att det va fullt med kiss där hon satt Oherremingud det va den bästa dan hon grätt också, jag decka på plats ni borde se .

 8. När jag var 10 år gick jag till Grönan och som den kaxiga unge jag var muckade jag med en av spökhusets personal.
  Sen när jag gick in jagade han, personalen utklädd till vampyr, mig hela vägen ut och jag vill inte ens tänka på de miner jag gjorde när jag sprang runt i Spökhuset. Lärde mig verkligen en läxa haha :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>