Minnesvinnare nummer 4: Amanda!

Grattis till Amanda Eklund, som både fick träffa sina idoler State of Drama här på Gröna Lund, och nu vinner veckans vinst bland Gästernas tivoliminnen!

Amandas minne lyder:

När jag träffade State Of Drama

Mitt bästa minne från gröna lund, var när jag träffade, State of drama :) först såg jag dom på dagen när de stod vid släng-gungan, då fick jag krama och prata med dom. Sen så såg jag dom live på kvällen vid dansbanan. Bästa konserten nånsin för sångaren tog mig i handen och såg på mig, jag var nära på att gråta av lycka. Sen så träffade jag de igen vid signeringen, jag gav två av killarna i bandet en puss. Sen så fick jag deras autografer och tog grupp-foto med dom. Det var en kväll som kommer sitta kvar i minnet hela livet. Jag har aldrig varit såhär lycklig. Kommer aldrig glömma den dagen, på grönan. Tack för att grönan finns, bästa stället nånsin.
1000 kramar, från Amanda.

Amanda vinner 2 entrébiljetter & 2 åkband till Gröna Lund (värde 820 kronor).

Har du också något kul minne från Gröna Lund? Dela med dig av ditt bästa tivoliminne på vår minnessida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>