Veckovinnare 3 av 13: Olivia!

Stort grattis till Olivia Blomgren som kammar hem veckans vinst i Gästernas tivoliminnen!

Så här beskriver Olivia en fin dag på Grönan:

Sol, Popexpressen och en ny vän

En studiedag förra våren bestämde jag och en ganska nyfunnen vän oss för ett spontanbesök på Grönan. Det var soligt och varmt så vi satte oss vid fontänen framför stora scenen med varsin mjukglass och ansiktena vända mot solen. Vi tittade på människor, skrattade och längtade efter konsertsommaren som snart skulle börja. Sen köpte vi tillräckligt många biljetter för att åka ett varv i storfavoriten Popexpressen och så delade vi på en sockervadd. I slutet av dagen hade vi bränt oss i ansiktet, för vi var dumma nog att glömma solskyddskrämen hemma, men trots det var det den bästa studiedagen vi haft.

Numera är hon en av mina allra finaste vänner och jag skulle väldigt gärna bjuda henne på ännu en solig dag på Grönan då vi kan åka Popexpressen hur många gånger vi vill.

Olivia vinner 2 entrébiljetter & 2 åkband till Gröna Lund (värde 820 kronor). Välkommen hit med din vän!

För dig som också har ett roligt, knäppt eller fint minne från Gröna Lund så är det bara att gå in och dela med dig på vår minnessida. Det finns ju 130 år av minnen att se tillbaka och dela med sig av!

Det är fortfarande 10 veckor kvar att tävla om veckovinster, och det stooora periodpriset…
Lycka till.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>