Minnesvinnare Frida!!

Vi fortsätter att kora vinnare i minnestävlingen, denna vecka kan vi gratulera Frida Birgersson som firade både sin väns födelsedag och fick se sina idoler Icona Pop på samma gång. Vilken lycka!

Frida vinner 2 entréer och 2 åkband till Gröna Lund till ett värde om totalt 820 kronor.

Här är hennes minne i sin helhet:
”Vi var ett gäng kompisar som hade blivit bjudna till Gröna Lund av en vän som fyllde 18. Inget slår en dag på Grönan, förutom en dan på Grönan när Icona Pop är med på sommarkrysset. Jag trodde min dag inte kunde blivit mycket bättre än så, tills det att jag träffade Aino vid Lyktan. Jag fick autograf, kramar och jag frågade om hon skulle åka men det vågade hon inte. Efter den dagen har jag sett Icona Pop spela live 7 ggr, och de blir bara bättre och bättre för varje gång.”

 

 

 

 

 

 

Har du inte tävlat än är det hög tid att göra det, dela ditt eget minne här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>