Minnesvinnare – Johanna!!

Varje tisdag under hela Grönan-säsongen utser vi veckovinnare som har utmärkt sig i vår minnestävling. I september tävlar vi ut det stora priset för hela säsongens bästa tivoliminne!

Den här veckan vill vi uppmärksamma Johanna Carlqvist som längtat i två år efter att få se Thirty Seconds To Mars, nu fick hon göra det tillsammans med sin lillebror här på Grönan. Härlig läsning! :)

 

LYCKOTRÄFF

För några veckor sedan var det dags för 30 Seconds to Mars konsert, som jag väntat på i ungefär två år. Jag var där med min lillebror, min kusin och min kompis, och för att fördriva tiden lite innan köpte vi oss lite åkkuponger så att vi kunde testa Eclipse. Jag hamnade av en slump i ”singel-kön” och när vi efter åkturen åker ner igen ser jag ett film-team och… Jarred och Shannon Leto – två av killarna ur 30STM. Jag kan inte fatta att de ska sätta sig i samma gunga jag satt i, så jag hinner hälsa på dem!!! Tyvärr var jag så starstruck att allt jag kunde fråga var hur de mådde haha. Men ändå, så himla värt! Sen fick jag dessutom den sista tröjan som fanns. Vilken lyckodag på Gröna Lund!

Vill du också dela med dig av ett minne? Gör det här >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>